Blog

a.

Zilnic întâlnesc fel şi fel de persoane, unele pe care le vad pentru prima oară în viaţa mea, şi altele pe care le cunosc şi Dumnezeu mai ştie câte feţe au. Oamenii intră în multe categorii, şi categoriile alea au mult prea multe subcategorii.
Nu-mi plac oamenii care editează fotografii. Un fotograf profesionist m-a învăţat pe mine că, dacă eşti un fotograf adevărat, poza trebuie să-ţi iasă bine din prima. Hai, schimbi puţin contrastul, te joci puţin cu umbrele, te semnezi pe fotografie că deh, lumea-i mare şi pe cât de mare e, pe atât de rea e. Sau mai rea. Nu văd satisfacţia pe care o are un fotograf când prima şi prima oară îşi bagă imaginea în Photoshop şi o prelucrează, şi o prelucrează. Vreau şi eu să văd o imagine simplă, făcută spontan, nu împroşcată şi încărcată cu efecte speciale. Arată ce poţi să faci, nu ce ai fi putut face de fapt.
Nu-mi plac mincinoşii sau linguşitorii. Decât să ai 30 de prieteni şi toţi să te pupe-n placă prin faţă şi pe la spate să mănânce căcat te vorbească de rău.
Tot ce e bun se duce dracului. Nu doar oameni, ci şi lucruri pe care le-ai făcut. Răul cuprinde încet încet totul, şi într-o zi te trezeşti complet singur, acolo.
Sunt mulţi oameni care nu mai pot fi numiţi oameni frumoşi.
Acum…nu mă mai pot gândi la nimic. Am vrut să scriu puţin. Noapte bună.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. frumoasă asta 🙂

  2. Mulțumesc 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *