Blog

Îmbracă-mă-n cuvinte şi…

Şopteşte-mi la ureche cum a trecut timpul fără mine. Sau, mai bine, lasă-mă să-mi mărturisesc dorul nebun cu sărutări calde. dulci. apăsătoare. de dor.
Trasează-mi cu degetul conturul claviculei, apoi apucă-mi părul atât de încâlcit şi găseşte adăpost în el degetelor tale. Ascultă…până la păr aşează-ţi palma pe inima mea, şi simte. Închide ochii şi simte bătăile ei, bătăile ei pentru tine. 

Articulează din nou cuvinte simple, care pentru mine înseamnă totul. Lasă-mă să simt prin cuvinte. Şşşşş, nu spune nimic. Eu aud totul. Priveşte-mă drept în ochii şi lasă-mă să aud ceea ce buzele nu destăinuie. 
Am să desenez o hartă-n vis, o hartă care-mi va arăta orice punct de pe pielea ta pe care buzele mele trebuie să-l atingă. O hartă mută, care ascunde atât de multe sentimente…

Îmbracă-mă-n cuvinte şi atinge-mă prin priviri. Priviri care par neînţelese de toţi, dar noi nu suntem ceilalţi…


https://www.youtube.com/watch?v=CAjKZJarlwk

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

5 comentarii

  1. metaforic… unde e realitatea?

  2. Pentru mine nu mai e ceva metaforic…s-a transformat intr-o realitate de vis 🙂

  3. ATUNCI…MA BUCUR

  4. E 27 aprilie. e cazul sa mai scrii ceva..

  5. O sa mai scriu, mai scriu… 😀 maine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *