Blog

Honey…

Hani, 
a trecut atâta vreme de când fluturii şi-au început hibernarea, şi e atât de linişte, că liniştea pare un paradox fără bătăi de aripi fluturânde.
Hani, 
priveşte printre norii negri, şi întreabă soarele de ce nu mai are putere să ne încălzească. dacă se schimbă doar hainele copacilor, de ce el nu mai străluceşte cum trebuie?
Hani,
ia-mi trupul în mâinile tale şi învârte-l în ritm de dans, pe o bucată de suflet. Lasă-l să se rotească, să ameţească, exact ca într-un carusel dintr-o cursă mortală.
Honey,
te-ai gândit vreodată de ce ne propunem atât de mult să atingem viitorul înainte ca el să vrea atins? dacă nu e ceva atât de material pe cât ne imaginăm şi, ca printr-o eroare minuţioasă a Universului, îl atingem şi el dispare?
Honey,
crezi că la începuturi am supărat îngerii atât de tare încât, ca pedeapsă, ne-au vândut omenirii?
dar oare, Hani, de fiecare dată când mai cade o stea de pe cer, se mai întâlnesc doi oameni şi se îndrăgostesc? chiar crezi că dragostea străbate un infinit de stele şi galaxii, găuri negre şi nebuloase, doar ca doi oameni să se privească în ochi pentru prima oară?
spune-mi, Hani, când simţim că  iubirea nu ne mai încape în inimă, unde ajunge? oare fiecare dragoste are bucata ei de infinit, cu un capăt spontan şi totuşi ireversibil, numit moarte?
dar oare, Honey…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *