Blog

Frânturi din 2015

Sunt cu mașina la spălătorie. Un lucru fascinant de făcut în ultima zi a celui mai ciudat an din viața mea.

E liniștitor să stau aici, în mașină, la căldurică, în timp ce un nene îmi spumează mașina. Mă gândesc la anul ăsta turbat. Turbat, ăsta e cuvântul perfect pentru 2015. 
-18 ani;
-apendicită;
-recuperare;
-pregătire intensă pentru admitere și bac (well, invers, dar admiterea contează mai mult);
-carnet de șofer luat;
-Turcia, my love;
-primul meu bal;
-cel mai iubibil și iubitor și iubiricos an posibil.
Nu, iubirea nu e pe ultimul loc, e chiar pe primul și m-a înconjurat în fiecare moment în care am respirat anul acesta- tot timpul.
Știi, în unele momente mă gândesc că s-a scurs prea repede. Și totuși cam așa e, vâj vâj și a trecut 2015. A fost un an fulger, dar care și-a lăsat amprenta delicat în viața mea. Am simțit cum anul acesta m-am maturizat și mai mult, trecând prin niște situații nemaiîntâlnite în viață. Prin ultimele zile din an am și căzut, la propriu, mi-am julit genunchii, mi-am rupt pantalonii, era să îmi rup gâtu’, dar mie îmi păsa doar de sosul de roșii. Acum râd, dar atunci a fost dureros.
Așa rapid cum a fost el, pot numi 2015 un an magic. Cu bune și cu rele, cu operația și cu vânătăile acumulate pe parcurs, cu zâmbete ori lacrimi, a fost un an frumos. A trecut prea repede și m-a adus în stadiul ăsta de „e momentul să te panichezi, e 2016, ai bac și admitere”, dar o să treacă și ele. Anul ăsta trebuie să fie un an mișto. It’s a must!

31 Decembrie 2015.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Sa vezi ce misto o sa fie de la toamna incolo cand ajungi la facultate 😀

  2. Daaaa, sunt absolut sigură că o să fie foarte tare!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.