Blog

4 ani de Atitudine Slabă

A venit din nou acest moment. Am emoții, ca de fiecare dată. Au trecut 4 ani de când scriu. Anul acesta, știu, știu, am fost cam leneșă. Dar nu a fost de bună voie, a fost ceva cu totul necesar.
Ce s-a schimbat în 4 ani? Cam totul, dacă e să privim în linii mari și mici: au venit și au plecat oameni. Au venit clipe grele, hopuri și curbe pe linia vieții, ca mai apoi, drumul să continuie lin și fără întreruperi. 
N-am dormit anul ăsta cât nu am scris. Am rupt cărțile. Îmi încarc bateriile pentru anul greu ce vine, pentru că #bac și pentru că #admitere. Un an greu, dar care, sper eu că se va termina numai cu reușite. Iar după aceste reușite va veni greul și mai mare!
Mulțumesc pentru faptul că, după alt an frumos, voi încă sunteți aici. Mulțumesc celor care mi-au așteptat în continuare postările, chiar dacă ele au venit mai greu. 
Oameni dragi, vă doresc sărbători fericite în continuare, liniștite, un an nou plin de împliniri și o listă nou-nouță cu vise care trebuie să prindă viață! 
Atitudine Slabă-2015
Persoane interesate: 107
Articole scrise: 507
Număr de vizualizări: 69715.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *