SuperBlog

Fericirea din detalii

De mică am fost pasionată de bijuterii, iar când am început să-mi iau singură obiecte preţioase mi-am dat seama cât de costisitoare este munca oamenilor care le fabrică.
Lucrurile au evoluat şi în acest domeniu, aşa că au rămas doar producătorii bijuteriilor de lux care încă folosesc ca meşteri bijutieri…oameni. În zilele noastre totul se face cu ajutorul maşinăriilor, aşa că ajutorul unui gravator laser este foarte important în industria metalelor preţioase.
Plăcându-mi să aduc fericire pe chipul oamenilor, bijuteriile hand-made sunt cele care prind cel mai bine acum, mai ales cele personalizate cu mesaje personale şi imagini cu cei dragi. Bodor are o gamă variată de astfel de gravatoare, uşurând astfel munca arhitecţilor, micilor bijutieri freelanceri şi marilor companii producătoare de geamuri şi uşi.

Pentru gravarea bijuteriilor de aur şi argint ai nevoie de un talent înnăscut şi de o mână foarte uşoară, aşa că metodele cu ciocanul şi dalta sunt destul de grele atât pentru cineva experimentat, dar mai ales pentru cineva neexperimentat, care trebuie să lucreze detalii de fineţe. De aceea, pentru realizarea gravurilor, eu mi-am ales un gravator special pentru metale, modelul BML-FC, potrivit pentru a face din aur şi argint cadoul perfect pentru cei dragi. Acest model de gravator vine cu un suport rotativ care poate fi ataşat opţional pentru persoanele care doresc modele unice, gravate, pentru inelele de logodnă sau verighete, obiectele cele mai intime care reprezintă începutul vieţii de familie.

Fotografie preluată de pe site-ul:
http://bodorlaser.ro/gravator-laser-bodor-bml-fc/

 Cele mai căutate comenzi în materie de bijuterii sunt bănuţii şi plăcuţele de aur şi argint care pot fi personalizaţi cu chipurile celor dragi, cu citate sau expresii care au o semnificaţie pentru noi.

Pentru mine, aceste bijuterii înseamnă delicateţe, această trăsătură fiind dobândită cu ajutorul gravării minuţioase ale tuturor detaliilor.
Când am început să-mi extind mica afacere, am ştiut că trebuie să fac o investiţie nu doar pentru mine şi pentru confortul personal, ci ca să le pot oferi clienţilor mei calitatea necesară care să se ridice la nivelul aşteptărilor lor pentru anumite produse.

Nimic nu te poate face mai fericit decât să ştii că întrebuinţezi un lucru care reuşeşte să împartă zâmbete pe feteţe oamenilor, zâmbete care să se reflete în munca ta şi în atenţia pe care o acorzi atât cererilor clienţilor cât şi materialelor şi aparaturilor cu care lucrezi.

Gravarea reprezintă atenţie şi minuţiozitate, reprezintă arta de a face oamenii fericiţi prin munca pe care o depui, înseamnă satisfacţie atât de partea clientului cât şi de partea ta, a celui care încearcă să-şi vândă marfa.
Ce e cel mai convenabil la acest gravator este faptul că îţi oferă avantajul de a crea cadouri pentru toată lumea, indiferent de vârstă, putând fi ajustat şi pentru obiectele mai mari care trebuiesc gravate, astfel încât să nu te limitezi numai la bijuterii, ci şi la brelocuri, plăcuţe comemorale şi diplome oficiale. Nicicând gravarea nu a fost mai simplă!

Oare…strămoşii noştri preistorici şi-ar fi dorit aşa ceva pentru a lăsa mai uşor hieroglife omenirii?
Aceasta e o întrebare pentru care, probabil, nu vom găsi răspunsul niciodată.

Acest articol a fost scris pentru proba a opta din cadrul competiţiei SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.