SuperBlog

În sprint la Spring!

Miroase a dragoste de primăvară! Nu vine cu alergii, cu astenii, perioada lui Cupidon a trecut, dar s-a reîntors SuperBlog! Ediția de primăvară de data aceasta, ori, vorbind mai fancy, Spring SuperBlog.
Undeva cu mult în trecut am participat la ediția Spring, dar îmi amintesc foarte clar că nu am dus până la capăt competiția.
Acum revin după ediția aniversară SuperBlog, cu forțe proaspete, cunoscând deja unii sponsori și fiind familiarizată cu probele.
SuperBlog nu e doar o competiție. Aici oamenii nu se calcă pe capete pentru punctajul maxim și pentru premii. Suntem mai mult în competiție cu noi înșine, reușind de la o ediție la alta să ne depășim propriile idei.
Pe lângă brain storming-ul pentru anumite probe, ne delectăm cu conversații și râsete virtuale cu cei din familia SuperBlog de pe Facebook, până a ajunge la cele reale, la pupici și îmbrățișări, la Gală.
Așa că nu-mi rămâne altceva de făcut decât să îmi pregătesc inspirația pentru startul de mâine și să urez succes tuturor participanților!
Să înceapă SuperBlog! Claudia, ai legătura la anunțat probele!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *