SuperBlog

Îngrijiri diferite

Fiind o persoană care are o piele foarte sensibilă, am stat și m-am uitat într-o zi peste oamenii din familia mea și mi-am dat seama că această sensibilitate a pielii nu vine doar din partea feminină a ei. Am observat faptul că atât bunicul meu, cât și frații lui sau tata. Întotdeauna am găsit în casă produse de hidratare și regenerare a pielii, încercând prin orice mijloace să-mi revitalizez tenul.
Având touși produse diferite de îngrijire a pielii și a corpului, ne mândrim totuși cu faptul că toate sunt sub un singur nume: Gerovital- doctor în frumusețe. De ziua lui, i-am făcut cadou bunicului câteva dintre noile produsele Gerovital Men ( #GerovitalMen ). De ce avea nevoie de o schimbare? Datorită faptului că, după un doliu de un an, pielea feței a rămas foarte sensibilă, mai ales după un an de nebărbierit. Așa că, i-am oferit cele trei produse pentru bărbierit: spumă de ras, balsam după ras și loțiune după ras, care să nu-i irite tenul. Când, în sfârșit, a venit momentul să-și radă barba, aceste produse l-au ajutat pe deplin. Singurul efect „advers” pe care l-a avut, a fost puțină roșeață la nivelul liniei maxilarului; în rest, a avut pielea ca a unui bebeluș, fără niciun fel de urmă de iritare.

În general femeile sunt cele care au nevoie de mai multe produse de beauty, care să fie, dacă se poate 50 în unul. Să fie și demachiant, să și hidrateze, să lase pielea catifelată, să acopere ridurile, să ajute la epilat și să aibă un miros plăcut și, desigur, că lista poate să continuie la nesfârșit. La polul opus, bărbații au nevoie de câteva produse care de obicei pot fi numărate doar pe degetele de la o singură mână. De aici și acele poze celebre în care femeile ocupă un dulap întreg cu produse de îngrijire și cosmetice, marginea chiuvetei și margina de la cadă, în timp ce bărbatul înafară de periuța de dinți, mai are în baie un deodorant, un gel de duș, un șampon și spumă de ras și aftershave.
Nu am crezut niciodată că performanța cuiva ține de produsele de îngrijire pe care le folosește. Într-adevăr, există și produse de bună calitate, prode de proastă calitate, dar și produse pentru oameni cu nevoi mai profunde, ca de exemplu antiperspirantele care îi ajută pe cei care transpiră în exces să se descurce mai bine cu această problemă fizică.
Exact la fel cum și sportivii au parte de produse de îngrijire personalizată, cred doar că trebuie să descoperi produsele de calitate, care să fie potrivite pentru corpul tău, pentru sensibilitatea pe care o ai, să aibă un pH potrivit și să corespundă cu nevoile de care dă dovadă corpul tău.
Cred cu tărie că femeile vor avea întotdeauna mai multă nevoie de astfel de produse, pentru că sunt structurate cu mai multe nevoi decât bărbații. Întotdeauna vor avea ritualuri de înfrumusețare mult mai ample și mai costisitoare decât ale bărbaților.

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 14 din cadrul competiției Spring SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *