SuperBlog

Arome țesute cu iz de călătorii

Îmi place să mă las purtată de arome înțepătoare care mă ajută să mă relaxez cu gândul pe alte meleaguri.

Am descoperit Bottega Verde printr-un cadou pe care l-am primit de la prietena mea de Crăciun. E vorba de un lapte de corp, cu un miros plăcut de ciocolată, care mă duce cu gândul la vacanțele frumoase pe care le-am avut în ultimul timp. Pentru că mă lasă să visez, l-am recumpărat ori de câte ori l-am terminat.

Fie că vorbim de creme de corp sau de geluri de duș, scrub-uri sau uleiuri pentru corp, trebuie să recunosc faptul că le-am găsit pe toate cu un miros demențial, și am scris povești alături de ele peste tot.

arhivă personală

Laptele de corp menționat mai sus l-am luat cu mine în Turcia, astfel încât la sfârșitul fiecărei zilei arsurile mele de la soare erau și grena, dar și cu un miros desăvârșit de ciocolată. Numai bun de combinat cu baclavalele cu mult fistic.

Îmi place să mă răsfăț. Sunt momente în care mă întorc acasă după o zi lungă de stat la facultate și în spital și nu-mi doresc decât să fac o baie fierbinte, să folosesc un scrub, cu ulei de argan – preferatul meu – și să mă transpun într-unul dintre spa-urile din orient, la un hammam și o baie turcească.

sursă foto: bottegaverde.ro

Pentru că aromele pe care le aleg sunt unele puternice care mă leagă de Orientul atât de drag mie, nu pot decât să mă las purtată de val, să-mi delectez simțurile și să-mi ofer un moment de liniște, ca de vacanță, în mijlocul săptămânii, acasă la mine.

În zilele în care ies din casă aranjată, după demachiere folosesc un gel de curățare care mă duce cu gândul la festivalul de la Rio, pentru că Brazilia e una din țările în care se cultivă elementul cheie al acestui gel, și anume grapefruit-ul. Senzația pe care mi-o oferă este una fresh, înțepătoare, mă umple de energie și parcă mă trimite direct la carnavalul celebru.

sursa foto: bottegaverde.ro

Cred că e important să găsim producători care reușesc să ne aducă un strop de mare turcoaz, de produse de calitate și un iz de călătorie, iar faptul că nu se fac testări pe animale ar trebui să ne determine să umplem coșurile virtuale cu bunătăți.

Dacă încă nu ați găsit acele produse care să vă răsfețe și corpul și gândul și să vă poarte pe plajele însorite cu nisip la care visați, vă invit pe site să vă delectați cu produsele Bottega Verde!

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 14 din cadrul competiției SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. […] Arome țesute cu iz de călătorii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.