Blog

Parfumul Sultan și Recipiente Cosmetice

Bună, tuturor! Astăzi, după o bună perioadă în care nu am mai scris nimic, revin la voi cu un mic articol special. Spun special pentru că vă voi vorbi puțin de parfumul Sultan de la Recipiente Cosmetice. Dar să nu ne grăbim nicăieri, și să le luăm pe rând.

Ce reprezintă Recipiente Cosmetice?

După nume vă puteți da seama cu ce se ocupă. Chiar așa, Recipiente Cosmetice e un site de unde vă puteți procura recipiente în care să depozitați și păstrați produse cosmedice, uleiuri esențiale ori altele asemănătoare. Dacă sunteți fane roll-on, la ei veți găsi cea mai diversificată gamă de astfel de recipiente. Acestea sunt fie din sticlă groasă sau subțire, și asigură păstrarea produselor safe, departe de lumina directă. Recipientele se găsesc în diferite culori, aspectul fiind mereu unul elegant.

De asemenea, tot aici veți găsi o multitudine de ustensile cosmetice, odorizante de casă sau de mașină și chiar uleiuri esențiale.

În cadrul evenimentului Bloggerițe la Castel am primit și eu un mic pachețel de la Recipiente Cosmetice și m-a încântat fiecare produs în parte. Dintre toate cel mai mult mi-a atras atenția parfumul Sultan, care e cea mai recentă noutate de la ei.

Parfumul Sultan și aromele orientale

sultan

Parfumul Sultan nu e un parfum oarecare. Este, de fapt, un ulei de parfum, care urmează să vadă lumina zilei de pe piață. L-am primit într-o mostră mică. Și pot confirma că esențele tari chiar se țin în sticluțe mici. Mirosurile orientale sunt preferatele mele, iar acesta e unul intens și plăcut, chiar demn de titlul ”Sultan”. Este destul de rezistent, pentru cantitatea mică pe care am aplicat-o la încheieturi și după urechi. Și faptul că se simte chiar și după câteva ore pe piele e un plus, pentru că nu trebuie să-i fac loc în geantă pentru a-l lua cu mine peste tot. Cel mai mult la aromele orientale îmi place faptul că se modifică în funcție de pH-ul pielii, astfel încât are o tentă unică pe fiecare persoană.

Pe lângă Sultan am primit și…

Pachetul de la Recipiente Cosmetice nu a fost unul deloc mic, din contră, pe lângă mostra Sultan am primit și alte câteva produse. Odorizantul de mașină trebuie să recunosc, încă nu l-am folosit. E destul de lichid, și mie îmi e puțin teamă să folosesc astfel de produse în mașină. Miroase foarte bine, dar cred că îl voi adapta și îl voi pune pe undeva prin casă.

Uleiul de cocos este unul cu un miros discret, cu o consistență foarte lichidă, dar perfect pentru a fi utilizat vast. L-am luat cu mine și la mare, deși nu prea e recomandat de medici să fie folosit pentru bronz. Însă l-am folosit puțin pe picioare și chiar am prins un bronz foarte uniform, asta probabil pentru că e 100% natural. Are un ambalaj frumos, odată ce e desfăcut nu curge și poate fi folosit atât pentru hidratare atât pentru copii cât și pentru adulți.

sultan

Celălalt odorizant este unul pentru cameră. Folosesc de mult timp astfel de odorizante, însă acesta mi se pare că vine într-un ambalaj mult mai elegant. Poate pentru că e frate cu parfumul Sultan la arome, mi-a atras atenția mai mult, așa că l-am așezat în living pentru a împrăștia un miros plăcut în toată casa.

Trebuie să recunosc faptul că auzisem de cei de la Recipiente Cosmetice, însă niciodată nu încercasem produsele lor. Acestea mi-au oferit garanția că sunt produse bune, la prețuri excelente, care merită atenția noastră. Cu siguranță voi mai cumpăra produse de pe site-ul lor cât de curând.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *