Blog

Allurene – serul care face minuni

Trebuie să vă spun din start că nu sunt adepta schimbărilor atunci când vine vorba despre rutina de îngrijire. Când vine vorba de skincare, nu-mi doresc să îmi chinui tenul cu 100 de produse. De aceea încerc pe cât posibil să folosesc din aceeași gamă toate produsele. Asta s-a întâmplat până la Allurene.

Produsele Allurene le știu de mult timp, asta pentru că apreciez toți producătorii care nu testează pe animale, printre care se numără și ei. Însă până acum nu am avut ocazia să le încerc, dar a venit momentul.

Gina stă în spatele produselor Allurene, vrând să creeze astfel produse echilibrate care să asigure hidratare, luminozitate, fermitate. Pe lângă faptul că nu sunt testate pe animale, aceste produse au și alte plusuri. Ingredientele lor sunt naturale, gama nu este foarte largă, astfel încât rutina se reduce la puține elemente- lucru mai ușor. De asemenea, produsele sunt testate dermatologic și oftalmologic- o binecuvântare pentru oamenii ca mine, care au avut de suferit din cauza unor alergii nedescoperite. Sunt puține produse pe piață care trec și prin mâna oftalmologilor, așa că, jos pălăria!

Serul de hidratare Allurene

Așa cum vă spuneam, de obicei nu introduc chestii noi în rutina mea de skincare. Însă acest ser de hidratare m-a cucerit prin ambalajul minimalist pe care il pot lua oriunde cu mine. Cu doar 15 ml, recipientul este ușor de manevrat datorită pompiței și ție îți rămâne doar să te bucuri de el.

allurene
sursa foto: allurene.ro

Are o textură interesantă, ușor grosuță, transparentă, dar spre surprinderea mea deloc lipicioasă pe față. De obicei pe lângă ser hidratant eu aplic și o cremă pe care să o folosesc pe post de bază de machiaj. În cazul acestui ser, nu vă recomand să faceți astfel de combinații. Am încercat și atunci își schimbă textura, face mici cocoloașe, de parcă vi s-ar fi rupt bucăți de șervețel pe față. Nu e nimic de speriat, la masat puțin mai mult pe față, se întind și acestea fără probleme. Dar este totuși un produs care se vrea individual folosit.

Gama Allurene

Serul de hidratare nu este singurul produs pe care îl găsiți pe site. Pe lângă acesta puteți achiziționa și o cremă hidratantă, un lapte demachiant sau o apă micelară- depinde cum vă place să vă demachiați. În aceeași gamă veți găsi și o cremă pentru conturul ochilor și una antirid.

În loc de concluzii

Calitatea produsului este una excelentă. Eu am un ten normal, însă am obiceiul la testarea produselor noi să fac mici pete rozii pe față sau, pe alocuri, coșuri. Cu serul hidratant Allurene nu mi s-a întâmplat nimic. Produsul este unul foarte bun, este atent conceput și ambalat. Totuși, ca să fiu sinceră până la capăt, aș mări puțin cantitatea lui, în raport cu prețul pe care îl are. Nu pot spune că prețul este un impediment, însă nu cred că l-aș cumpăra după fiecare terminare, în mod constant.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *