Advertoriale

Magazin articole bebeluși și copii – Babymatters

Eu n-am spus nu niciodată atunci când a venit vorba de botezat copii. Și la noi în zonă tradiția spune că nașii trebuie să-și îmbrace copiii încreștinați până la un an. Eu nu mă pot opri niciodată la haine și atât. Încerc, pe cât posibil, să ajut părinții cu cele necesare. Babymatters este un magazin cu articole de bebeluși și copii, avantajos în astfel de momente. Nu trebuie să fii neapărat proaspăt părinte ca să vizitezi site-ul lor. Trebuie să fii doar responsabil.

Recent am aflat că voi boteza din nou. Sarcina este încă la început, așa că nu știu dacă o să fie băiețel sau fetiță. Important e ca bebe să vină sănătos pe lume. Și pentru că atunci când nășesc îmi place să mă organizez din super timp, m-am hotărât să arunc un ochi și pe site-ul Babymatters.ro.

Ce este Babymatters?

Babymatters este un magazin cu articole de bebeluși și copii, menit să ofere clienților produse calitative pentru cei mici. Atât pe site, cât și în showroom, în București, găsiți produse premium, de talie internașională. Vorba clientul nostru, stăpânul nostru, e mult mai profundă, atunci când principalul client este un copil. Atunci atenția pentru detaliu și pentru lucrul bine făcut trebuie să fie ridicată. Iar brandurile strânse sub numele Babymatters știu să ofere tot ce-i mai bun.

Cum mă organizez

De pe 31 octombrie noaptea, încep reducerile de Black Friday pe Babymatters. Nu vă grăbiți la cumpărături, nu spargeți site-ul la 12 noaptea. Reducerile vor fi de 10%, timp de două săptămâni. Deci și voi, la fel ca mine, aveți timp berechet să vă organizați. Fie că vorbim despre Cybex, Babyzen, Qplay, Motorola, BeSafe sau de restul brandurilor, pe Babymatters, o săptămână întreagă puteți găsi reduceri.

Mie mi se pare complicată perioada colicilor. Am întâlnit mulți bebei care vor atunci cei mai legănați și alintați, ca să se simtă mai bine. Astfel, profit de reducerile Babymatters de Black Friday și iau un balansoar pentru copii care să vină în ajutorul legănatului. E greu să stai non stop cu copilul în brațe, mai ales când începe să pună câteva kilograme. Un astfel de balansoar, inspirat din căderea unei frunze, oferă o mișcare lină și naturală a bebelușului, cât să-l liniștească.

Babymatters
sursa foto: babymatters.ro

Mai văd pe stradă cupluri cu copii în niște cărucioare care par incomode. Mi se pare că acele cărucioare clasice nu-și mai iau rostul, pentru că asta ar însemna cheltuieli în plus pentru alte elemente. Însă cărucioarele de copii 3 în 1, pe care le găsiți, de asemenea, la reducere de Black Friday pe Babymatters.ro au tot. Confort. Comoditate. Aspect impecabil. Și ai într-un singur element și cărucior, și scoică, dar și landou. De ce să ne complicăm viața, când putem pe același cadru să avem trei piese indispensabile pentru un bebeluș?

sursa foto: babymatters.ro

Toată lumea știe că sunt obsedată de culorile albastru și verde. Turcoazul dă bine pe acest set 3 în 1, așa că indiferent dacă am o fină sau un finuț, cred că e cel mai potrivit set. Hăinuțele trebuie să le iau mai aproape de naștere, iar trusoul de botez cam cu o lună și un pic înainte de marele eveniment.

Sunt foarte entuziasmată când botez. E al patrulea copil al familiei, așa că știu exact încotro să mă îndrept cu toate căutările mele. Dar la fiecare copil, trebuie în primul rând să-mi depășesc mie așteptările.

Reduceri cu cap la siguranță

Hăinuțele frumoase sunt importante până se intersectează cu siguranța copilului. Atunci am pretenția să pun pe primul loc produsele mai costisitoare, dar care țin copilul în siguranță. Chiar dacă vorbim de un scaun auto, ori de un simplu cărucior, copilul trebuie să fie ferit de orice pericol. Iar Babymatters e alegerea perfectă. Și reducerile de Black Friday au venit la timp, cât să fac un coș de cumpărături bogat, pentru viitorul meu copil spiritual.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *