Advertoriale

Magazin online sisteme de securitate și supraveghere A2t

Bineînțeles că atunci când ne-am mutat la casă, pe lângă izolarea casei a trebuit să punem la punct și securitatea. Nu că ar fi vreun pui de Detroit sătucul în care stau părinții mei. Însă paza bună trece primejdia rea, așa cum o știm cu toții. Așa că unde altundeva poți căuta sisteme de securitate și supraveghere, dacă nu pe A2t.

Atu Tech este un magazin online dedicat sistemelor de securitate și supraveghere. Este cel mai mare furnizor de astfel de produse din România, compania având sediul la Sibiu încă din 2011. Să vă spun de la început faptul că au numeroase parteneriate cu instalatori din toată țara. Așa că șansele sunt foarte mari să existe unul chiar și în orașul tău. Și astfel să primești și un sistem de securitate de calitate marca A2t, dar să ai și o montare profi.

Pentru că în aer miroase a reduceri, trebuie să luăm în calcul și ofertele de Black Friday de pe A2t. Un click și ai tot ce vrei în fața ochilor. Sisteme de alarmă, kituri de supraveghere, camere de interior, camere wireless, de toate.

Kit supraveghere A2t

Așa cum vă spuneam, după ce am pus casa la punct, am căutat un sistem bun de supraveghere. Cum nu avem nevoie de camere decât la exterior, a fost destul de simplu de cumpărat kit-ul. Știam exact spre ce trebuie să ne orientăm.

Poziționate cu grijă, camerele de supraveghere bat atât spre interiorul cât și spre exteriorul curții. Dar și spre zona de foișor, unde vara ne petrecem timpul cel mai mult. Partea benefică în ecuație este, bineînțeles, aplicația mobilă, care te lasă să vezi cadre indiferent în care colț de lume te afli. Acum, cu ofertele de Black Friday, pe A2t găsiți multe kituri de supraveghere, ideale pentru securitatea casei. Un cămin liniștit e un cămin bine-păzit.

Ce-mi iau eu de Black Friday

Trebuie să vă mărturisesc că eu pentru o cameră wireless am intrat pe site la A2t. Chiar dacă nu am copii, vă întrebați, poate, la ce-mi folosește. Ei bine, am un copil blănos. O știți pe Shyvana, pisica mea. V-am mai povestit de ea. Sunt momente în care trebuie să o las singură la Iași și stau îngrijorată că face prostii prin casă. Vine mereu cineva să-i pună de mâncare și apă, însă o oră pe zi, nu se compară cu o monitorizare continuă. Fiind reduceri de Black Friday la A2t, am găsit o cameră wireless numai bună la ce am eu nevoie.

a2t
sursa foto: a2t.ro

Asta ar însemna că pot să-i vorbesc din când în când datorită comunicării audio bidirecționale. Această funcție cu care vine camera mă ajută să o liniștesc atunci când se agită. Și aș putea să nu-i mai las TV-ul programat zilnic să se deschidă la diverse ore. E mai ușoară o comunicare directă cu stăpânul decât vocile străine de la televizor. Shyvana e pisică pretențioasă și puțin sociabilă. Cum se activează noaptea și se pregătește de maraton ca Usain Bolt, pot folosi funcția de iluminare nocturnă cu inflaroșu. Astfel, de la o simplă reducere de Black Friday pe A2t, ajung să comunic eficient la distanță cu pisica mea. Sau mai bine spus, să mă asigur că-mi rămâne casa în picioare când sunt plecată.

Ofertele de Black Friday nu sunt pe site-ul A2t.ro doar o zi, puteți beneficia de reduceri toată luna noiembrie, mai exact de pe 28 octombrie și până pe 5 decembrie. Aveți timp berechet să vă gândiți de ce aveți nevoie prin casă, cât să vă simțiți în siguranță. Și cât să aveți gadget-uri cât mai fancy acasă.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *