Belgarden
Advertoriale

Belgarden- avantajosul magazin grădinărit Husqvarna

Am fost crescută la țară. Și chiar dacă mi-am împărțit viața între țară și oraș, întotdeauna mi-a plăcut viața la țară. Am fost învățată să curăț copacii, via, să grădinăresc și, în general, să mă bucur de viață. Și de câțiva ani încoace, produsele pe care le folosim acasă sunt de la Belgarden – dealer autorizat Husqvarna.

Pentru că se apropie Black Friday la Belgarden puteți găsi produse care să vă ajute cu grădinăritul. Eu am devenit puțin nostalgică. Recent am găsit o scrisoare pentru Moșul. I-o scrisesem când aveam doar câțiva anișori și scriam la mașina de scris de jucărie. Atunci îi ceream cadouri pentru toată familia. Iar pentru bunicul cerusem o trusă nouă de scule. Chiar dacă e ieșit la pensie de mulți ani, tot o persoană activă e. Trusă de scule are acum, i-a adus Moșul-nepoată când a mai crescut, dar are nevoie și de alte lucruri.

De Black Friday pe Belgarden

Pentru că din pandemie în grădină avem și un solar măricel, mă gândeam că un motocultivator este bine-venit. Așa vom reuși să facem totul noi de la zero, de la arat pământul, la pus răsaduri și, evident, la cules roadele. Am observat că pe site-ul lor există o varietate de motocultivatoare, așa că am de unde alege. Mai ales că pe Belgarden urmează Black Friday așa că pot să economisesc și niște bani. Asta, în timp ce aleg produse de calitate.

De grădinărit se ocupă cel mai des bunicul. El stă cel mai mult acasă, așa că, până vin eu de la facultate să îl ajut, vreau să îi ofer echipamente care să-i ușureze munca.

În acest moment partea de grădinărit s-a cam terminat. Am cules ultima recoltă de roșii din solar, mai sunt câteva căpșuni care așteaptă culese, iar apoi pregătim pământul pentru primăvară. Când un nou rând de recolte va prinde viață.

Acum toată atenția noastră se desfășoară pe curtea principală. Pentru că urmează să se asfalteze strada, am ales să ridicăm curtea, și vom face asta cu pavele. Urmează o perioadă de șantier. Nu exagerat, dar există. Iar ulterior, pentru întreținerea pavelelor, mă gândeam să cumpăr de Black Friday de pe Belgarden, un aparat de spălat cu presiune.

Sursa foto: balgarden.ro

Ce-mi place fix la acest model este faptul că e destul de compact. Îl poți folosi ușor și la spălatul mașinii. Iar cum eu am obiceiul să merg cu mașina la self-wash, m-ar ajuta să încep să o spăl chiar acasă. O investiție pe termen lung și o economie de bani.

Ca la Hollywood

Belgarden fiind un magazin de grădinărit cu produse Husqvarna, are o amplă gamă de articole, care mai de care mai profesionale. Evident că eu nu mă pricep la toate, dar vă mărturisesc sincer că mi-aș lua de la ei un tractor rider, doar ca să mă simt ca în filme când tund gazonul. Acesta mi se pare un produs avantajos pentru oamenii care au gazon în adevăratul sens al cuvântului. Eu am câteva porțiuni mici, o motounealtă Husqvarna este de ajuns. Știți cum se zice, cât să-ți faci treaba.

Luna noiembrie e plină de ispite în ale reducerilor. Începe Black Friday și la Belgarden. Iar dacă stați la casă și vă ocupați de grădinărit, e locul perfect de unde să vă achiziționați ustensile calitative.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.