Advertoriale

Silhouette- clinică estetică cu stil (București)

În drumul meu spre medicină niciodată nu m-am gândit să-mi aleg chirurgia plastică și estetică la rezi. Nu știu de ce. E o specializare foarte frumoasă, însă nu e o bucată de chirurgie pe care personal aș vrea să o practic. Însă întotdeauna mi-a plăcut să admir munca altora din domeniu. Mi-a plăcut mereu să văd sâni fin reconstruiți, buze injectate naturale. Însă cum îți sună să ai parte de mai multe specializări, sub un singur acoperiș? Ei bine, la Silhouette, clinica estetică din București, acest lucru este posibil. Esteticieni, dermatologi, ginecologi, kinetoterapeuți. Toți strânși sub același nume, pentru a face imposibilul posibil: Silhouette.

De miercuri, 9 noiembrie, Silhouette dă drumul la reduceri. Dacă e să mă gândesc ce mi-ar mai trebui mie, n-aș sta mult pe gânduri. Pentru mine epilarea cu laser va rămâne o minune a acestei lumi. Este destul de costisitoare și de aceea am optat pentru doar câteva pachete. Însă cu câteva reduceri de Black Friday la Silhouette, cu siguranță voi găsi ceva care să fie avantajos pentru mine.

silhouette
sursa foto: silhouette.ro

Trebuie să vă mărturisesc că m-am simțit tare bine în trecut și la ședințele de presoterapie. Acestea presupun așezarea într-un costumaș de extraterestru care acționează asupra circulației limfatice. Astfel se elimină mai repede apa în exces și toxinele din organism. La început am fost foarte sceptică, însă pe parcurs am văzut că, înainte de toate, reușesc să mă și relaxez. Și mi-a plăcut atât de mult încât am optat pentru cinci ședințe, câte una pe săptămână.

Aș alege dar mă mai gândesc

În ultima perioadă procedurile estetice sunt la putere. Acum poți să îți injectezi aproape orice, oriunde. Poți masca orice fel de rid sau imperfecțiune cu doar o seringă. Pe alocuri m-ar tenta, dar pe partea cealaltă îmi este puțin frică de anumite proceduri.

Spre exemplu sunt o persoană care are cearcănele foarte mari. Nu e ceva ce mă deranjează, până la urmă fac parte din mine. Însă această problemă poate dispărea sau se poate estompa cu puțin acid hialuronic. Sună tentant, dar ceva mă oprește. Însă dacă și voi aveți această problemă, puteți să stați cu ochii pe ofertele de Black Friday de la Silhouette și puteți rezolva problema.

De foarte mult timp mă gândesc să apelez la toxina botulinică. Nu o vreau injectată în scopul de a mări ceva, ci de a corecta hiperhidroza axilară. Transpirația în exces, fie ea și neînsoțită de mirosuri neplăcute, este o problemă. Și câtă vreme există o rezolvare…de ce nu? Din acest punct de vedere, nu știu ce mă ține pe loc să nu o fac. Dar pentru asta sigur voi găsi o fărâmă de curaj.

Sunt genul de femeie care se uită în oglindă și e mulțumită de cum arată. Care se uită în oglindă și nu vrea un pic aici, și un pic aici, și poate dacă luăm un pic de aici și punem aici…Îmi place naturalețea și cred că la 25 de ani nu ar trebui să mă gândesc la intervenții. Maxim la un Glow Silhouette, o terapie pentru regenerarea tenului și a corpului. Asta așa, dacă vreau să mă răsfăț mai mult.

Fiecare femeie ar trebui să se iubească atunci când se uită în oglindă. Iar dacă vrea o tinerețe fără bătrânețe, ori o viață lipsită de riduri, celulită și cicatrici, să apeleze cu încredere la Silhouette. Sub același acoperiși stau niște medici de elită.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *