anvelope-oferte.ro
Advertoriale

Magazin anvelope ieftine online: anvelope-oferte.ro

Deja e 4 noiembrie. Oficial în lege spune că de la 1 noiembrie mașinile trebuie să fie echipate pentru iarnă. Totuși, dacă ești prins pe asfalt care nu e înghețat sau acoperit cu zăpadă și ai anvelope de vară, nu primești amendă. Anvelope-oferte.ro este un site unde găsești anvelope și lanțuri potrivite pentru mașina ta. Dacă intrați pe site veți vedea faptul că pachetele sunt gata făcute cu patru anvelope. Recunosc, eu sunt fană a roții de rezervă în portbagaj, în cazul în care se întâmplă ceva. Știți voi, ceasul rău, pisica neagră. Și pe partea cealaltă cred că o roată de rezervă ajută mai mult decât un compresor. Asta dacă, evident, ați avut loc în portbagaj și de cheie pentru prezoane și cric.

De Black Friday pe Anvelope-oferte.ro veți găsi atât anvelope de vară, cât și de iarnă sau all season. Sunt oameni care preferă anvelopele all season, probabil din punct de vedere al economiilor. Însă eu una le consider un pericol. Nu mi se pare ok să ții un set de anvelope un an întreg, pe toate tipurile de carosabile. Se uzează mult mai repede și astfel pot apărea accidente mai ușor. Chiar dacă sunt distribuitori mari care fabrică astfel de anvelope, tot cred că siguranța primează și că e mai bine să le adaptăm în orice sezon.

Coșul meu de Black Friday pe Anvelope-oferte.ro

Recent mi-am schimbat mașina. E un SUV drăguț, mai mic decât ce am avut înainte. Mașina a venit deja echipată cu cauciucuri de iarnă așa că nu-mi rămâne decât să pornesc în căutarea unor anvelope de vară, papucei buni pentru buburuza mea.

Ca de obicei, bine-venit e un pachet de cinci anvelope. De obicei am și două seturi de jante pentru mașină, unul de aliaj și unul de tablă, potrivite pentru schimbările de la sezon la sezon.

Trebuie să caut mereu dimensiunile omologate pentru mașină. Mi-ar plăcea să pun și eu pe mașină anvelope de tractor, însă țin la certificatul mașinii și la permisul meu. Și totuși încerc să respect legea.

sursa foto: anvelope-oferte.ro

Însă pe lângă anvelope pentru mașina mea, trebuie să caut măcar două de vară și două de iarnă pentru bunicul. El cum merge mereu pe drumuri neasfaltate, se trezește des cu pană. Și aș vrea să aibă mereu măcar un cauciuc de schimb, ca să nu mai tot cârpească pe la vulcanizări anvelope. Până la urmă asta nu e nici sănătos și nici nu oferă siguranță.

Cum ofertele de Black Friday pe anvelope-oferte.ro sunt în floare, mă aștept să găsesc produsele de care am nevoie la un preț bun. Fără prea multe bătăi de cap, la un click distanță, cum îmi place mie.

Țin la siguranța mea și la siguranța celor dragi. Dar cel mai important, țin la siguranța celorlalți participanți la trafic. Îmi place să am mereu mașina echipată corespunzător, pentru că mereu sunt pe drumuri. Iar iarna, des, merg acasă pe drumuri care mereu se înfundă de la viscol și de la zăpadă. Nu aș vrea să rămân vreodată blocată în mijlocul pustietății.

Sfaturi de luat acasă

Dacă prindeți reduceri de Black Friday pe anvelope-oferte.ro profitați de ele și echipați-vă corespunzător mașinile. Nu așteptați să fiți opriți de un echipaj de poliție pentru a face o schimbare. Nu așteptați să se întâmple o tragedie pentru a face o schimbare. Pe cât posibil, încercați să fiți precauți, dar și fâșneți când vine vorba de super oferte.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *