Blog

Cărți de povești pentru copii – Univers Enciclopedic

Bună, tuturor! Nu ne-am mai auzit de multă vreme. Timpul meu a început să fie din ce în ce mai limitat. Iar acum, sincer, principalul scop este să-mi promovez cât de mult pot cartea. Dar pentru că de Black Friday anul trecut am prins niște oferte super la cărți, m-am gândit să vă scriu și despre ele.

De ceva vreme am probleme cu somnul, iar anul 2023 mi-a pus capac. Pentru a mă putea liniști și pentru a putea dormi, am apelat la toate metodele. Am încercat white noise, sunete de ploaie, sunete de meditație, pastile. Foarte puțin spre deloc m-au ajutat. Așa că, navigând pe internet la orele la care nu dormeam, de obicei 3-5 dimineața, am găsit editura Univers Enciclopedic.

Poveștile m-au fascinat de mică. De la povestirile lui Hans Christian Andersen, la frații Grimm, la poveștile preluate de Disney și multe altele. Iar la Univers Enciclopedic am găsit multe cărți de povești care să mă atragă și după titlu, dar și după coperta veselă. Și mi-am zis: de ce să nu încerc și asta. Fiind o comandă dată de Black Friday a ajuns la mine destul de greu, însă am așteptat răbdătoare.

Mi-am comandat multe cărți. 14 la număr. Iar până au ajuns, am găsit un canal de youtube care se numește Get Sleepy și care are povești care chiar ajută să te relaxezi până vine Moș Ene. În total am plătit pentru 14 cărți 122 de lei. Am observat că pe site sunt constant reduceri considerabile, iar dacă aveți și copii e locul perfect în care să aruncați un ochi. Am să vă las mai jos lista cu cărțile comandate și prețul inițial și pe cel pe care l-am plătit eu.

Ce cărți am achiziționat

Cum m-au ajutat aceste cărți? Prin faptul că la fiecare stare de anxietate sau în fiecare noapte fără somn, citeam. Cât de calm puteam, cu voce tare. În liniștea nopții, să te bucuri de o carte de povești, e cel mai liniștitor. Dacă starea mă ajuta, citeam chiar cu intonație și interpretare, de parcă trebuia să-i citesc cuiva. Teoretic chiar asta făceam: citeam pentru propriul meu somn, pentru propriul meu creier agitat.

cărți

Cărțile arată foarte bine și sunt calitative. M-a surprins plăcut grafica. După cum se poate observa în poză, absolut fiecare copertă e frumos colorată, și deși unele sunt mai încărcate, nu te dor ochii când le privești.

Această listă cu cărți este una pe care eu o recomand în totalitate. Cu drag le-am rezervat un sertar din bibliotecă, pentru că din păcate rafturi goale nu mai am.

Și dacă vă întrebați dacă m-au ajutat, răspunsul este da. Am reușit după fiecare lectură să îmi relaxez creierul și să-l fac să rămână concentrat doar pe poveste, nu și pe toate problemele de zi cu zi. Și cu puțin ajutor separat de la medic, da, am reușit să am un somn mai bun.

Mai multe oferte puteți găsi direct pe siteul editurii Univers Enciclopedic.

Voi cu ce lecturi vă mai delectați sufletul?

 

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *