Blog

De ce suntem neglijenti?

Ce ma omoara pe mine?!? Cei care isi neglijeaza copiii. Stiu ca e destul de repede sa ma gandesc la un viitor indepartat, dar eu chiar vreau sa am copii. O ruda, acum destul de indepartata pentru mine, are doi copii: o fata, de 9 ani si un baiat de 4. Fata, verisoara mea, e destul de ok; e isteata, deschisa, si frumusica. Baiatul…greu de spus;e agitat, rasfatat si obraznic. Voi acum urmeaza sa spuneti „A..Pai e si mic si e si baiat! Mi se pare normal!”. Da? Mie nu. Si va spun si de ce: in primul rand, parintii lui nu l-au crescut asa cum trebuie si nu au avut grija de el -a suferit diverse traume sa spunem, toate accidental- precum arsul pe mana ca parintii nu l-au supravegheat, sau cazutul de pe pat cu riscul de sufocare cand avea vreo 2 anisori. Are diverse probleme de sanatate, mai grave si mai superficiale, totusi…DE CE? De ce s-a ajuns la toate astea? Raspunsul: Pentru ca parintii sunt neglijenti. Nu spun ca toti; pentru ca si mie imi plac copiii foarte mult si am grija de ei. Dar am crescut singura si acum regret ca nu i-am mai „cerut” mamei un fratior sau o surioara. 
Multi ar spune ca nu mai avem timp. Oameni buni! Mamici si tatici care poate sunteti acolo si cititi asta! Nu va mai neglijati copilul sau copiii!!!! Mergeti cu ei in parc, petreceti timpul liber pe care il aveti la dispozitie cu ei! Pentru ca, pe la 17-18 ani, o sa va treziti ca va tipa in fata „E NUMAI VINA TA! DIN CAUZA ASTA AM AJUNS ASA!” si atunci o sa regretati si nu o sa mai puteti face nimic. Pentru ca va fi prea tarziu. 
Incetati sa mai fiti neglijenti.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.