Blog

Am zambit…

„…cand te-am vazut prima oara.
…cand ne-am reintalnit.
…la prima noastra intalnire pe bune.
…la primul nostru sarut.
…cand mi-ai spus ca ma iubesti.”


Zambim de mai multe ori decat cele de mai sus. Zambim pentru ca e usor si pentru ca putem, prin zambet, sa facem si persoana de langa noi sa zambeasca.
Zambetul costa; are un pret: fericirea ta si a celor din jur.


Nu putem opri zambetul! Pana si in somn zambim! Trebuie sa stim cum sa ne facem placuti ca sa ne putem integra intr-un grup sau intr-un nou colectiv sau in alte situatii similare.

„…cand am gandit ce o sa scriu.
…cand am scris asta.
…cand am spus ca scriu si prietenii s-au bucurat.

…la incheiere.”

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 2. "Sunt nesimtitu nativ
  Cu aer naiv
  Ma integrez rapid
  In orice colectiv
  Uit'asa timid..Huua.."
  zambetul e si el de mai multee feluri;)… zambet..ironic.. de bucurie… de acoperire a tristetii…de amuzament… sunt multe feluri in care poti zambii…cel mai important e s stii cand trebuie s zambesti.. c risti s fi declarat senil..tot zambind:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *