Blog

Dezgust.

Te privesc in ochi, cetatene, si mi se usuca gura. Te privesc si ma gandesc cu ce am gresit eu, tu, ei, noi sa ajungem in halul asta.
Ti se rupe sufletul sa vezi incotro se indreapta tara noastra; pe partea cealalta iti este sila. Privesti plin de dezgust totul in jurul tau si iti pui o intrebare: DE CE?; continuarea vine de la sine: De ce nu am plecat din tara?, De ce invat ce vrea tara si nu ce vreau eu?, De ce…
Ma opresc la mine. Am 15 ani; neimpliniti. Ce imi doresc de la viata momentan? Sa intru la liceu la stiinte sociale, sa urmez o facultate de drept si sa ma indrept spre criminalistica. Sunt o fire emotiva, totusi destul de tare si multi imi spun „Nu e totul ca in filmele tale; nu e totul ca in America. Inceteaza sa mai visezi!”
Daca as putea, mi-as lua zboru’ de pe acum si mi-as implini visul.
Toata lumea ma intreaba de ce nu ma fac medic daca vreau ceva atat de dur. De ce? Pentru ca in acesti 15 ani de viata am vazut prea multe nedreptati in serviciile medicale si nu vreau sa risc. In tara asta, niciodata.

Ingropata in propriile ganduri,
inchei.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *