Blog

Cand ingerii pleaca…

Tot ce stiam cand am deschis ochii era ca a plecat. Stiam ca am plans mult cand si-a luat adio de la mine si…atat.
Adormisem…
Cand m-am trezit, imi era greu sa ma ridic din pat. Imi simteam ochii rosii, obrajii scaldati in lacrimi.
Ma durea; ma durea si nu puteam suporta sa stiu ca a plecat…la ea. Imi ies din fire doar cat ma gandesc.


Afara ploua, dar nici nu simteam ploaia mangaindu-mi pielea. Stateam in pijama pe pamantul ud si plangeam…si ploaia plangea cu mine.
Eram distrusa. Simteam cum sufletul meu s-a descompus. Simteam golul lasat de el…si amintirile, si…


Ploaia s-a oprit si afara s-a inserat. Am intrat in casa si am deschis televizorul ca un robot. Vedeam prin ecran; dar am putut auzi numele lui printre tipetele martorilor si vocea stridenta a reporterului…Murise intr-un accident de masina…


…Ingerul meu plecase…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *