Blog

Coma profunda

Un moment de liniste! Ce bine! Nu credeam ca o sa mai am parte de el…
A trecut. Acum a reinceput bazaitul sacaitor al unui aparat. Unde eram?
Eram constienta; totusi pe alta lume. Nu aveam putere nici cat sa deschid ochii; eram amortita. Imi simteam corpul greu si rece; simteam cum respir, dar prin niste tuburi. Capul imi era acoperit de bandaje; in jurul gatului aveam infasurate bandaje, si de mine erau lipite mai multe „ventuze”, iar cablurile lor duceau in aparatul bazaitor.
Auzeam pasi; au venit pana langa mine.


Cand a vorbit, vocea mi-a parut mult prea familiara. Nu am putut sa inteleg ce a spus, dar am simtit ca era vorba de mine. 
A urmat un moment de pauza, in care nu se mai auzea nimic; nici macar bazaitul. Cand doua perechi de pasi s-au indepartat de mine, am incercat sa oftez. Fara succes. Off…Uram sa fiu singura!


Efectele medicamentelor au aparut, le puteam simti in corp, si eu m-am cufundat intr-o coma profunda…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Tin sati zic, cami place fiecare cuvant al tau, fiecare postare e cu totu geniala. Imaginatia ta, ce mai o iubesc, felicitari, nu multe bloguri imi plac cu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *