Blog

Mai rau decat moartea.

Sa ne gandim logic! Exista ceva mai rau decat moartea? Da, asa se pare. E tara in care traim. E nebunia totala ce se petrece de multi ani, o nebunie curata cea care se petrece chiar acum. Si ce? Sincer, eu spun ca merita. 
Pentru ca distrug tara si pe noi. Ne distrug viitorul. De ce toata lumea spune „Vai, voi ‘generatia noua’, nu stiti decat sa va distrati, sa beti, sa fumati si sa va drogati!”. Da? Eu nu mi-as vedea chiar asa generatia. Pentru ca acum, in strada, alaturi de cei spre varsta a doua si peste, NOUA GENERATIE aduce revolutia. Pentru ca e dreptul lor! Asa cum in Constitutie(art. 55) scrie ca cetatenii au dreptul si obligatia sa isi apere tara. Asta facem noi!!! Ne aparam viitorul. Pentru ca e dreptul nostru . 
De ce sa nu ne luam cu totii zborul? De ce sa nu ne bagam p***-n ea de tara, sa „emigram” in State sau in Emirate, sau cine stie! Am ales sa stam aici si sa vedem cum niste sugative, ca altfel nu ii pot numi, ne vand tara si  o trag in jos. 
Daca as avea ocazia, ACUM mi-as lua zboru’ si m-as duce unde vad cu ochii. Doar ca sa scap din toata mizeria asta. De ce? Pentru ca acum nu mai avem voie sa ne spunem parerea, crimele se inmultesc, si cine stie, poate de maine n-o sa mai scriu pe blog pentru ca un pusti din „noua generatie” o sa-mi ia gatu’ pe strada ca sa imi fure telefonu’, sa-l vanda si sa-si ia droguri. 
Chiar in halu’ asta am ajuns?? 
Imi este sila. Si stiu ca nu sunt singura persoana cu gustul asta amar.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. aceasta noua generatie despre care vorbesti.. din care faci parte..fac parte a fost ingenunchiata.. un exemplu apropiat este chiar BAC-ul 2011 ;).. ce plm sa faca acei cetateni ai "noii generatii".. fara bac.. (facultate c s mai zic).. sa ne facem toti maturaatori,lopatari,eventual hotii si talhari?Si nu e cazu doar celor ce nu au promovat e si a celor ce au promovat.. pt c termina o facultate..Si?.. sunt obligati s plece afara..DC? ..pt c in tara nu este respectata munca lor…ok eu tin sa ii numesc pe toti cei care ar pleca.. sau stau pe margine si critica sau ii numesc pe acei protestatari "HULIGANI" ai galeriilor.. Ei eu va spun ca acei huligani sunt tot romani si au drepturi ca tine ca mine .. ca oricine se chinuie aici:) Eu sunt mandru de ceea ce exista inca intara si cred c doar prin astfel de oameni (nu cum sunt cei ce prefera s pleca sau sa stea acasa , niste lasi) se va schimba cv:) daca nu sa arda toata tara cu tot cu ei:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *