Blog

Echilibru.

Ar fi ciudat daca toti locuitorii Pamantului ar fi in zodia balanta, dar cred ca ar fi un loc mult mai bun. De ce spun asta? Pentru ca balantele au analizat intotdeauna o situatie de la cap la coada in detaliu. Un scorpion de exemplu nu ar putea face totul cu rabdarea si calmul unei balante.
Ce facem noi? In majoritatea cazurilor ne dam batuti, pentru ca nu suntem invatati cu stres sau, mai rau, sa pierdem. E ceva normal; nu avem intotdeauna noroc in dragoste, afaceri, prieteni.
Trebuie sa invatam sa gasim echilibrul intre lumea la care visam noi si lumea in care traim defapt.
De asta suntem pe pamant: sa facem greseli, sa invetam din ele, sa invatam sa cadem si sa na ridicam zambind, sa iubim si sa suferim din cauza iubirii.
Invata sa inclini balanta indeajuns incat sa fie bine atat pentru tine cat si pentru cei din jur.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *