Blog

In alb si negru.

Am inceput un nou drum. Am primit o noua viata. Am deschis din nou ochii. Am inceput sa traiesc…
Strazile sunt pustii; casele parca se micsoreaza, si ce e cel mai dureros…sunt singur. Nu e niciun om la ferestrele caselor, pe strazi…Nicaieri.
Eram infometat si infrigurat. Nu era nimeni sa-mi spuna „Intra sa te incalzesti!”; nimeni care sa-mi intinda mana si sa-mi zambeasca. 
In acel moment mi-am acceptat soarta; eram singur pe lume. Si ce era mai rau…aflasem ca lumea nu e roz…nici verde…nici albastra…e in alb si negru. 
Se simtea ca era o lume a rautatii, o lume in care domnea teama; o lume trista si singura. 
Lumea mea.
In alb si negru…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. O intrebare atta pot avea, dece in toate postarile tale se simte acel cuvant trist de altfel numit ,,Singuratate''? Tot ca ador postarile care au senzati de acest cuvant, nu inteleg care e problema ta, imaginatia sau chiar ,,singuratate''?

  2. Buna, Mădă. In primul rand imi cer scuze ca raspund greu. Raspund de pe telefon. Multumesc ca imi citesti blog'ul. Aici e vorba si de singuratatea mea, desi majoritatea povestilor sunt fictiune. In prima postare, "Ceva despre mine" scrie ca m-am inchis intr-o lume virtuala. Acesta este unul din motivele pentru care am inceput sa scriu pe un blog.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.