Blog

Ascunsi in umbra.

Hmmm… Ce ar trebui sa fac la varsta mea? Sa ies in oras, sa invat pentru examen, sa fiu relaxata si sa imbin utilu’ cu placutu’. Nu fac asta. De ce? Pentru ca pur si simplu nu vreau si nu pot.

Ma enerveaza faptul ca acum toata lumea are in cap doar tigari, sex si bani. Nu folosim decat internetu’,nici vorba de deschis o carte. Stam toata ziua cu nasul in telefon si calculator. De ce? Pentru ca nu mai suntem capabili sa comunicam decat prin messenger cu colegul de banca sa spunem. Ma dau pe mine ca exemplu: cu mama vorbesc mai nou prin mesaje, am un Iphone si stau la scoala cu nasul in el, pe mess si pe Facebook si cand ajung acasa primul lucru pe care il fac, deschid laptopul si apas butonul magic din dreapta ecranului. Si de pe telefon trec pe calculator. Ok.. Fac si lucruri utile: scriu pe blog, caut teme pentru scoala, editez poze sau ma delectez cu filme si muzica. Doar atat. Si ce e mai grav e ca TOTI suntem la fel in privinta asta. Toti suntem niste roboti controlati de tehnologie. Toti suntem obsedati sa ne verificam Facebooku’ sau mailu’. Minunat.

Acum 10 ani aveam FoxKids; acum ce avem? 9GAG.

Oare nu ne-am saturat sa dam de lucruri noi in fiecare zi, care sa devina obsesie? Eu m-am saturat.

De asta aleg sa stau in umbra si sa nu-mi arat obsesia pe fata.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *