Blog

In oglinda.

Fata in fata cu mine. Am mereu aceeasi senzatie: trebuie sa vorbesc cu mine ca sa nu o iau razna.


Am multe defecte… Toti avem pana la urma, nu? Dar cateodata nu le recunoastem. Eu le stiu. Si pur si simplu nu accept sa ma uit intr-o oglinda fara ca macar sa ma gandesc sa vars o lacrima… Doar una…


Defectele nu conteaza, nu? Daca gasesti pe cineva care sa te inteleaga si sa te accepte asa cum esti. Eu inca nu am dat de acel cineva…sau el de mine. Sunt momente in care nici nu vreau sa il gasesc. Pentru ca pana la sfarsit se ajunge tot la suferinta. Dar e vorba de cum ma vad eu. Si am o parere nu prea fericita pentru propria persoana.
Poate ca o oglinda sparta, cu o imagine distorsionata, ar fi perfecta pentru mine. Poate…inca nu s-a nascut acel cineva care sa-mi spuna ca sunt frumoasa, care sa-mi spuna ca ma iubeste asa cum sunt…


Cand ma uit in oglinda…vad cealalta parte din mine. Cea pe care o ascund…mai ales in zilele in care sunt suparata… Si mereu fata din oglinda imi pune o intrebare: Merita sa suferi? Propria ta imagine nu e un portal catre durere? Cand vezi in jurul tau toti acesti oameni fericiti? Nu vezi trecutul?


De ce sa suferim? De ce nu acceptam ceea ce suntem, cum suntem? Sigur va aparea o persoana in viata noastra care sa ne ajute sa avem o viziune pozitiva.


Pana atunci… Continui sa astept… In oglinda…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

3 comentarii

  1. 🙂 Imi aduci aminte de mine la sfarsitul clasei a 8a. Nu iti fa griji, va fi si mai rau. Nu, de fapt, trebuie sa treci peste starea asta si sa-ti consolidezi increderea in tine. Oamenii te vor dezamagi mereu. Si "el" nu apare atat de devreme, cel putin nu acel "el" adevarat. Dar poti incerca sa-l cauti in altii pana atunci, nu e nimic rau in asta.

  2. Merci Ema. Inca il caut. Dar cateodata cedez si ma dau batuta… Si o iau de la capat…

  3. 🙂 I know the feeling. >:D<!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *