Blog

Cosmar.

Imi pun pe noptiera paharul cu apa. Imi dau jos bratata si ma asez in pat.
A fost o zi obositoare. Reiau toate planurile de azi ca sa verific daca am facut tot ce trebuia si ajung la concluzia ca totul era facut.

Inchid ochii, ma intorc pe o parte pentru a imbratisa ursuletul meu pufos si adorm.

Ma trezesc pe o scena. Foarte ciudat. Pe scena era o canapea si un fotoliu. Si nu stiam ce caut acolo. Se juca o scena, fara public.

Eram cu mai multe persoane cu care nu ma intalnisem niciodata.
Stateam pe scena, langa canapea, intinsa cu o patura peste mine. Am vrut sa ma ridic si cand am dat patura intr-o parte pe mine trona un paianjen negru. Am tipat, dar prima oara parca nimeni nu ma auzea. Am tipat a doua oara si a venit o prietena sa vada de ce fac mult zgomot.
Cand a ajuns langa mine nu puteam spune decat”Ia’l de pe mine!”. L-a apucat de parca era un servetel folosit si l-a aruncat.

Cand m-am trezit si mi-am dat seama ca era un cosmar si ca totul se sfarsise, am asteptat sa mi se rareasca bataile inimii si sa mi se calmeze respiratia.
Intrasem in panica pentru ca stiu ca am fobie si ca te fiecare daca cand vad unul ma pandeste riscul de stop respirator…

Un cosmar e un cosmar. Il ai o singura data si gata. Doar ca pe mine ma bantuie paianjenii de 3 nopti…mereu pe mine, mereu in acelasi loc. Se schimba doar persoanele care ma ajuta si culorile lor…
Stiu ca nu au fost doar 3…
Vor veni tot mai multi in visele mele…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *