Blog

Iertati-ma ca traiesc!!!

Eu m-am saturat. A fost 14 nu? Cu ce m-am ales? Cu certuri; muuulte. Si azi? Cu niste chestii de care pur si simplu nu sunt vinovata.
Voi chiar nu ganditi inainte sa acuzati o fata? Ascultati pe nu stiu cine, care a auzit de la nu stiu cine. Asa si? O sa ma doara in c** pana o sa realizati ca nu sunt vinovata.
Sunt intr-o clasa in care, sincer, nu sunt prea dorita.
Ok, recunosc, am momentele mele; in care de exemplu daca ma enervezi ti-o trag pe romaneste. Pe loc. Pentru ca sunt corecta. Si nedreptatea nu e pe lista mea.
Sa vedem… Am doua intrebari: voi toti sunteti asa? Chiar va place sa vedeti fetele cum se lupta sa ajunga la adevar? Ma rog…cele are merita.
Nici nu mai stiu ce sa cred. Nici nu mai stiu unde si care e locul meu defapt. Nici nu mai stiu de ce mai exist… Realitatea e imperfecta, nu?

… Iertati-ma ca traiesc…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *