Blog

Departe de calea cea dreapta

…ma simt stupid.
Stau si ma gandesc de cate ori imi amintesc de toate persoanele care au ceva cu mine; care imi reproseaza lucruri facute, teoretic, de mine. Ok. Gresesc si eu. Nimeni nu e perfect, nu? Dar…
…a fost vreun moment in care sa va ganditi la starea de c***t pe care mi-o dati? Imi cer scuze, asa-i? Daca vrei ma ierti, daca nu nu. Viata trebuie sa mearga mai departe. Dar chiar nu puteti sa va tineti gura? Sa stati, sa va ganditi de n ori inainte sa raniti pe cineva?
Ma faceti in toate felurile: copil, emo, ipocrita, stresanta. Asta e. E parerea voastra.
Poate sunt departe de calea cea dreapta pe care o vreti voi de la mine.
Poate ma pot schimba; asta in cazul in care vreti sa comunicati cu mine si sa-mi spuneti ce va deranjeaza si e vreti sa schimbati.

Pana atunci, voi incerca sa gasesc singura calea cea dreapta pentru care sper sa ma acceptati.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *