Blog

Gandindu-ma la greseli…

…realizez ca sunt unica pentru greselile mele; pentru tot ce fac.
Intram in panica de obicei cand ni se atrage atentia cu privire la o greseala comisa. De ce sa ne panicam? Ca o persoana sau alta pe care o credeam prieten/a incepe sa fie deranjat/a de un simplu artificiu atasat de viata noastra?
Noi stam pe loc; ma rog, inafara faptului ca ne apropiem de moarte mai mult in fiecare an. Ce e in jurul nostru se schimba: anturaj, cafeneaua din coltul strazii, vecinul de la 2, prietenii.
In fiecare zi pierdem si castigam increderea cuiva.
In fiecare zi dam cu capul de sus, cadem si stim sa ne ridicam si sa luam totul de la 0.
In fiecare zi, prin caracterul nostru, scoatem la iveala micile sau marile noastre defecte.
Mereu apar aceleasi intrebari: de ce X, Y sau Z s-a suparat pe mine? De ce ma ignora? De ce nu mai vorbeste cu mine? De ce nu mai radem impreuna? De ce…nu ma mai imbratiseaza?
Voi astia care vreti mai mult de la cineva de langa voi…ce vreti defapt? De ce nu spuneti ce vreti defapt?
Comunicarea fata in fata nu e pe lista voastra?

In loc de incheiere, o intrebare: Intr-o realitate imperfecta, voi de ce vreti sa atingeti ceva necunoscut ca perfectiunea?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *