Blog

Solstitiu

Aceeasi rutina dimineata: ma ridic din pat, ma impleticesc pana la birou, iau somnoroasa calendarul si un pix si mai tai cu un „x” ziua precedenta.
S-au intamplat atat de multe lucruri frumoase de cand ai aparut in viata mea! Radical mi-ai schimbat viziunea asupra lucrurilor; ai fost poate singura persoana din viata mea care a reusit sa ma schimbe; sa me modeleze dupa propria lui persoana.
Zilele treceau si odata cu ele se imbibau amintiri frumoase in mintea noastra: primul sarut sub luna plina, fugitul de acasa impreuna, toate atingerile si toti fiorii dragostei.
Orele, minutele, secundele zburau e langa noi cand eram impreuna. Era de ajuns sa imi zambesti sau sa ma strangi tandru in brate pentru a ma face sa uit de probleme, sa ma relaxez si sa visez alaturi de tine.

Suntem in prezent: in genunchi, in camera mea, plangand pe covor.
S-au stins zilele frumoase; odata cu ele au disparut si zambetele…tristetea si durerea rasarind in sufletul meu.
Cum pot restrange totul? Simplu: solstitiu.
Ziua in care lumea mea s-a prabusit; ziua in care am inceput o viata noua, cu o EU noua, un decor nou…o lume in care tu nu mai esti prezent.

…solstitiul incepe…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *