Blog

Nebuni de legat

Acum vorbind la modul cel mai serios; eu vad lumea impartita in multe grupuri: cei care-si bat joc de toata lumea, pustii cu venele taiate in lung si bretonul in ochi, mame isterice, nebuni de legat.
Sa ne oprim asupra celor din urma. E putin ciudat totusi, nu? De ce m-as lua de gramul de nebunie al oamenilor? Pana la urma toti ne pierdem mintile in vreun fel odata si odata. 
Toti avem momentele noastre de nebunie; momente in care simtim nevoia ori sa fim singuri, ori sa aruncam in cineva cu primul lucru ce ne cade in mana. Dragut, nu?
Sa presupunem ca tu, chiar tu, persoana care stai acum si citesti chestia asra si sper eu, imi dai dreptate, primesti o veste buna sa spunem -tu fiind in gara- te bucuri si sari in sus pe peron. Ce vor face cei din jurul tau? Vor spune: Omul asta nu cred ca e in toate facultatile. Vezi? Vei intra garantat in categoria nebunilor de legat.

Din punctul meu de vedere, populam degeaba planeta. De ce? Pentru ca suntem fara rost; pentru ca mereu stim sa stricam momentele frumoase din viata altcuiva, sa ne bagam intr-o relatie a cuiva sau pur si simplu ne place sa facem totul un rahat. Chiar meritam sa traim totusi? Sunt atatea cazuri de sinucidere! Atatea crime, ucideri…pentru ce? Pentru ca inselam, furam-pana si dragostea cuiva-, uram, si in general ne invartim intr-o sfera a negativismului. De ce? Sau mai bine pusa intrebarea: Pentru ce? Pentru ca nu putem avea o viata? 

Nu vreau sa se simta nimeni jignit de mine. Eu consider ca spun un adevar. Si in plus eu macar stiu sa recunosc ca intru in categoria asta de oameni. Cateodata imi place sa vad ca fac rau cuiva cand ii stric fericirea, pentru ca poate acea persoana mi-a facut acelasi lucru in trecut si eu simt nevoia sa ma razbun.
Vezi? Si te simti bine intr-o lume plina de oameni, in care cea mai mare amenintare e tot persoana de langa tine? Pentru ca se trezeste in el, dintr-o data, „o sete de sange”, o razbunare si pana la urma ajungi sa mori in nu mai stiu ce mod cumplit?
Chiar merita sa distrugem vieti? Nu putem sa ne legam pur si simplu singuri?…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.