Blog

Nu iese fum fara foc

Ce pot sa spun…nimic in viata nu poate fi lipsit de mici scantei.
In dragoste avem parte de cele mai multe flacari: ale pasiunii pe o parte, ale geloziei si tristetii in pragul despartirii pe cealalta parte. Nimic nu este asa simplu in viata pe cat noi tindem sa credem mereu.
Ne amagim singuri cu vorbe, cu ganduri sau chiar cu fapte, sperand ca maine va fi ceva mai bine, cand defapt maine reluam tot ce am facut azi si ieri si acum o luna…
Am invatat multe de la viata. Poate mai multe decat tine, intr-un timp mult mai scurt. Am invatat mereu ca o greseala poate fi maine o realizare a ta, ca un prieten bun iti poate fi oricand dusman. 
Multi mi-au spus ca nu am incredere in nimeni. Ba am incredere: am incredere ca tu vei minti pe cineva ca sa ii faci pe plac altei persoane; am incredere ca maine va ploua pentru ca asa au anuntat meteorologii; am incredere ca tu, acum, citesti ce scriu eu aici. 
Asta inseamna ca nu am incredere? Atunci va invit la un control. 
Nu e asa greu de acceptat. E un concept simplu.
Poate pentru voi e doar mandria sau teama ca cineva ar putea fi mai bun decat voi. 
E un criteriu simplu, cu multe ipoteze si intrebari in jurul lui: TOATA LUMEA MINTE!
Si tu o faci, si tu, si el, si ea…si eu. 
Si tu ti-ai mintit mama macar o data cand te-a sunat:

-Alo? Buna, draga ce faci?
-Buna, mama. Bine. Pe acasa. Tu inca esti la serviciu?
-Da, puiule. Spune-mi, ai mancat?
-Da…Mi-am facut ceva repede si apoi m-am apucat de scris.
Daaaaa…Sunt absolut sigura de asta. Avand in vedere ca in ziua de azi, unde te invarti, vezi macar 3 persoane cu telefonul in mana. Tu acasa, in acel moment, sigur stateai in fata calculatorului.
Stai linistit; cand va ajunge acasa isi va da seama ca ai mintit. Nu o sa faca scandal prea mare. O va deranja faptul ca nu i-ai spus adevarul. Si cand se va enerva catusi de putin, va iesi fum din foc.
Sunt nenumarate situatii de genu’. Defapt, daca stau bine si ma gandesc, din noi iese fum cel putin in fiecare secunda din viata. In fiecare secunda putem fi deranjati de ceva, trecand cu vederea peste acel lucru. 
Mereu in viata vei gasi fum. Mereu in viata vei arde in foc. 
Balanta vietii tale se va inclina mereu in functie de cele doua nuante aparent trecatoare.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Anonim spune:

    foarte adevărat !

  2. Iti multumesc ca esti de acord cu mine, Anna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *