Blog

O scufundare in adancuri

Si imi aduc din nou aminte…

…stateam in curte si ma jucam; eram un copil normal, cu zambet pe buze, cu familie. Eram un copil ca toti altii si nu ma deosebeam cu nimic de copiii din jurul meu.

Pana intr-o zi…

…cand ai mei parinti au plecat din lumea asta. De atunci totul s-a schimbat radical in viata mea. Am ramas singur pe lume. Mai aveam casa, dar eram mult prea distrus ca sa pot sa dau in fiecare zi de lucrurile lor.

Toata lumea ce ma cunostea ma privea cu mila; rautatea copiilor era mult prea mare pentru a face fata, asa ca m-am refugiat. Nu oriunde, ci in cimitir; pe mormantul parintilor mei.
Ziua ajutam vecinii la treburi usoare. De mic copil o ajutam pe mama la curatenia in curte. Spre seara imi croiam drum printre umbre pana in cimitir si adormeam plangand pe pamantul ud.

Multe zile si nopti au trecut din momentul tragic al vietii mele; pana intr-o alta zi…

…cand m-a gasit o femeie care se intelegea bine cu mama; venea in fiecare zi si ii aprindea lumanari pe mormant. Daca erau inca aprinse si daca afara era frig, lumina blanda a acestor bete din ceara ma incalzeau. Cum ma incalzea mama la pieptul ei.
M-a luat acasa; mi-a dat de mancare si m-a crescut ca pe copilul ei.
Simteam din nou ca apartin cuiva.
Simteam din nou ca am o familie.
Stiam ca undeva sus, mama zambeste.

… Si uite asa, am ajuns in ziua de astazi sa-i multumesc acestei femei ca m-a crescut si ca mi-a fost mama.
Dar amintirile raman mereu; doar ca se prafuiesc si trebuie dezgropate. Trebuie facuta scufundare in adancul sufletului meu, al tau, al nostru.

~Poveste inspirata dintr-un caz real, impresionant!~

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *