Blog

Pentru scumpa mea colega, Delia.

Draga mea Delia,
multi o sa se intrebe probabil de ce scriu o chesti pentru o colega. Asa ca da-mi voie sa le explic.
Fiind a VIII-a, facem -sau cel putin incercam- un album: poze, scrisori din clasa a V-a, impresii ale colegilor despre noi. Si eu, ca o nesabuita, am uitat sa ii scriu o impresie fix Deliei. Si i-am promis ca voi scrie pe blog, doar pentru ea. Revenind:
Delia, de 4 ani facem parte din aceasi clasa; de mai bine de 2 anisori mergem acasa impreuna. Poate nu am un contact prea direct cu tine la scoala, dar dupa scoala, acele 20 de minute petrecute impreuna sunt minunate. Pentru ca vorbim incontinuu, si din cate mi-am dat eu seama, cred ca noi doua am fi genul de persoane care, daca in general ar sta bot in bot, dupa ce au stat despartite o perioada, ar turui o groaza cand s-ar revedea.
M-am inteles super bine cu tine, si desi nu cred ca o sa fim in aceasi clasa, avand in vedere ca eu mi-am ales un profil total diferit de al tau, o sa ne vedem pe holurile liceului. Esti o persoana minunata, chiar daca esti prea sensibila cateodata. [cum a fost cu nota mica la fizica]. De asta e scoala, nu? Sa stii sa te oftici cand X ia o nota mai mare, sa-ti fie invatatura de minte cand tu iei o nota mai mica.

Ea este colega mea, Delia 😀

Esti o persoana minunata, cu un suflet bun si mare.
Esti o persoana care e oricand alaturi de colegi, sau cel putin de mine ai fost alaturi. Esti o fata sociabila, draguta si frumoasa.

Iti multumesc, Delia! Pentru toate crizele de ras pe care mi le-ai provocat. Te pup si te imbratisez.:*>:D<

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *