Blog

Uita de tot.

5 minute. De atat ai nevoie pentru a uita cine esti, cum te cheama, de unde vii. Uita de tot ce e in jurul tau; uita ca depinzi de cineva.
Gandeste limpede. Prefa-te ca esti singur pe lume. Priveste adanc si in liniste toata lumea asta inghetata.
Incearca sa te aduni. Sa pui cap la cap toate gandurile, ca intr-un final rezultatul sa fie unul ordonat.
Nu te lasa influentat de nimeni in jurul tau. Asta doar in cazul in care nu ai o persoana, pe care nu o cunosti de mult timp, dar in care simti ca ai cea mai mare incredere.
Uita de maniere si de bun simt. Nu vezi? Nu mai conteaza. Nu te ajuta cu absolut nimic. Si ai mai mult de pierdut decat de castigat.
Sterge-ti tot din cap: primul sarut, ultimele relatii, cea mai recenta cearta cu parintii. Crede-ma, nu o sa-ti lipseasca. Sterge lista de prieteni si ramai cu o memorie goala. O sa ajungi la concluzia ca, decat sa ai liste cu prieteni al caror nume nici nu il mai tii minte, mai bine ai o mana de prieteni si stii totul despre ei. Fa o lista noua si sorteaza-i cu atentie. Fa separat o lista cu amintiri si pastreaza-le doar pe cele mai importante; nu-ti umple memoria cu restul.
Odata ce vrei sa stapanesti totul, mai tare pierzi controlul asupra lucrurilor.
Asculta-ma. Iti dau un simplu sfat. Uita de tot: de lume, de sentimente, de soapte, de prieteni. Ia totul de la 0.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *