Blog

Privesc. Admir. Comentez.

Aparentele inseala, nu? De asta ar fi normal sa luam in calcul mai multe posibilitati cand facem o presupunere.
De asta sunt aici: sa privesc totul ca pe un film. Sa admir totul, ca in final sa critic. Decat sa zic vorbe-n vant, mai bine critic.
Sunt aici pentru a si asculta. Sunt un prieten pentru oricine, un prieten pe al carui umar pot fi varsate lacrimi. Sunt persoana care va fi atunci acolo langa voi, cand adevaratii prieteni nu vor fi.

Privesc atenta fiecare miscare din jurul meu. Fiecare clipire e importanta; fiecare detaliu conteaza. Vezi tu, e ca un joc de logica: trebuie sa fii atent la detalii ca sa nu fii eliminat din joc. In ziua de azi, poti fi neatent o secunda si te trezesti cu o palma peste fata, sau chiar calcat in picioare.

Repet: aparentele inseala. Prietenii sunt niste scorpii: te ajuta si te asculta, cand pe la spate sunt cu totul alte persoane care fac publice secretele voastre.
De ce sa vrei sa ramai anonim de exemplu? Daca esti tu, prietenul lui X si acesta vrea sa vorbesti cu Y. Y te va intreba cine esti si vei spune ca preferi sa nu spui. Nu e nicio problema. Dar crezi ca nu se va afla?

Priveste si invata.
Fiecare privire iti reda viata din alta perspectiva.
Fa-ti o rutina din asta: priveste fara rusine. Admira ca un adevarat expert. Critica fara sa te doara gura.
Cine va avea ceva de auzit, va auzi. Crede-ma.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *