Blog

Cum nu a fost nimeni.

Fiecare cu unicitatea lui. Eu cu a mea, poate cea mai diferita fata de a voastra. De ce? Pentru ca eu pur si simplu nu am fost, nu sunt si bag mana in foc ca nici nu o sa fiu vreodata „fana” a cuiva. Fake-ul, umbra, depinde cum vrei sa-i spui.
Eu voi fi mereu cum nu a fost nimeni pana la mine. Eu iti voi oferi mereu dragostea necesara si voi fi acolo de fiecare data cand vei avea nevoie. Voi face tot posibilul sa nu ma compari niciodata, defapt sa nu ai cum sa ma compari cu cele din fata mea.
Eu sunt altfel. Iubesc cu pasiune pe o parte, pe cealalta ma doare in p**a. Azi am chef, maine nu mai am. Sau poate ca nici nu astept pana maine. Poate ca intr-o ora deja o sa te tarai pe jos sau, extrema, o sa te iubesc din tot sufletul. Dar, cum sunt indragostita pana peste cap si cum nu ma dau batuta pana nu imi implinesc scopul, pot spune ca mai ai de asteptat daca vrei sa te urasc/iubesc.
Si uite inca un motiv care imi aduce in gand unicitatea.

Sunt eu. Asa cum nu a mai fost nimeni.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *