Blog

Satisfactii.

Primisem un mesaj de la el. Si atat. Un mesaj in care imi dadea ordine, cum ii era obiceiul: te duci acolo, te imbraci asa si faci asa ca sa nu pierdem clientul. E simplu; fac chestia asta de ceva timp, dar nu am mai primit niciun client nou de la prima si vad ca ultima mea clienta.
Atunci eram o bruneta deocheata, cu lentile verzi de contact. Mi-a trebuit o schimbare. Ceva nou in viata, pentru ca acea lovitura de gratie a aparut prea pe nepregatite in viata mea. Asa ca m-am facut blonda, mi-am luat lentile noi, accesorii noi pentru munca si tot arsenalul de machiaj. Am cheltuit o gramada de bani pe prostiile astea. Dar pentru mine contau.
M-am schimbat; 720 de grade pot spune. Nu pot spune ca am realizat prea multe in viata. Am trait mai mult pe si din banii altora. Lasand detaliile astea, sa povestesc seara trecuta.
Dupa mesajul lui am facut un dus si m-am pregatit. Am luat un taxi, ca de obicei si am ajuns la adresa primita. Am deschis usa fara nicio jena, ca si cand as fi la mine acasa. Defapt, confortul meu conta, nu?
Am cautat dormitorul si l-am gasit repede. Hm…Parfum de dama incurcat in aer cu un parfum barbatesc. Mai fusese cineva aici inaintea mea. Nu-mi placea asta.
Am deschis usa si l-am vazut gol, stand intins pe pat. Ma astepta, fiind clar nesatisfacut de don’soara dinaintea mea. Vroia ceva nou si creativ. Ei bine, nu prea merita. In orice caz eu mi-am facut numarul bine si mi-am luat pe merit banii.
Dupa ce m-am imbracat si mi-am strans parul am plecat. Am vrut sa plec pe jos, dar s-a oferit sa duca cu masina. L-am refuzat. Cand am iesit din casa i-am trimis lui un mesaj: Nu ma mai cauta. Asta a fost ultima comanda. Sunt pe cont propriu.
Nu mi-a raspuns. Semn ca il deranjase. Iar mie nu-mi pasa. Asa ca m-am dus linistita acasa si mi-am inchis telefoanele. Mi-am inceput pachetul de tigari, fiind satisfacuta pe deplin.
Astea erau satisfactiile mele. Eram pe cont propriu acum. Trebuia sa ma descurc. Si sa nu-i mai satisfac pe altii. Imi ajunsese.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *