Blog

Intr-o camera plina de praf…

Suntem doar noi doi. Liniste si doar atat. Ne privim in ochi si parca zboara prin camera cuvinte. E de ajuns. Cei care se iubesc nu au nevoie de cuvinte pentru a-si exprima sentimentele. Au nevoie de trairi. De pasiune depusa la mijloc. 

M-am gandit ca o sa fie o postare lunga. Dar nu va fi deloc asa. Voi fi scurta si la obiect. 
Povestea e aproape la fel de fiecare data: dragoste la prima vedere, saruturi pe ascuns, atingeri tandre si timizi. Clipe frumoase petrecute impreuna…
El, atingandu-i usor umerii. Ea, asezandu-se cuminte in poala lui si jucandu-se cu parul lui de culoarea cafelei. 
Dupa un timp incep certurile; camera in care candva imparteati acelasi pat, camera in care va spuneati secrete si radeati impreuna, parca se miscoreaza. Peretii parca nu mai au aceeasi zugraveala albastra, devin din ce in ce mai gri…mai goi.
Si iata-ne ajunsi, stand fiecare in coltul lui, intr-o camera plina de praf, cu umbre si cu amintiri pierdute.
 Ne place sa ranim oamenii. Ne place sa ne jucam cu sentimentele lor, sa fim ok cateva zile, poate cateva luni, si dupa sa dam cu piciorul la tot si sa fim nepasatori. 
Suntem oameni! Dar stim sa mintim, sa uram, sa iubim, sa bem, dar cel mai important si ingrozitor lucru…Stim sa ranim.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.