Blog

Ziua cea mare

Parca ar fi o nunta. Am participat la cateva si am fost prinsa, ca toti invitatii de altfel, in acea febra a pregatirilor si in furnicaturile emotiilor.
Am trecut de prima parte a zilei. Si cea mai grea de altfel: cursul festiv al clasei a 8-a. E gata. S-a dus si ea; acum am in fata cele 2 mari examene de inceput ale vietii mele, rezultatele contand mult pentru viitorul meu. A fost o ultima ora de dirigentie minunata. Colegi, fata in fata cu profesori si parinti, s-au chinuit sa nu se lase coplesiti de emotie. In zadar: o lacrima sau doua tot au scapat. Au fost 2 ore in care sa ne recunoastem munca, sa ne vedem pe noi in diferite ipostaze din cei 4 ani minunati petrecuti in aceasta familie, in aceasta formula.
Gata. Scoala s-a incheiat. Acum cateva ore am terminat de citit ultima fila a cartii numita „Gimnaziu”. Urmeaza cea mai frumoasa perioada din viata de elev, liceul in sine. Clasa a 9-a ne asteapta, fie ca e profil uman sau real. Nu se muta, oricat ar vrea unii sa o sara. Ea tot acolo ramane, asteptand elevi noi si silitori.
Noi nu am fost o clasa oarecare. Am fost o clasa speciala, am fost o mare bucata a sufletului batranului nostru Colegiu Centenar. Chiar daca au existat certuri si neintelegeri, chiar daca acestea au avut ca rezultat tipete, palme sau lacrimi, ca si colectiv am fost destul de uniti. Ne-a pasat de probleme altora, am avut grija de cei ce nu se puteau ridica; si aici ma refer la incidentele terminate la spital al unor colegi.
Astia am fost in 4 ani de zile. Astia suntem si azi, chiar daca ne despartim. Astia vom fi si peste 20 de ani, doar ca la casele noastre, rasfoind albumul clasei a 8-a, amintindu-ne de vremurile mult apuse, dar niciodata moarte.

Vei rascoli acest album
Din rafturi prafuite
Si vei gasi in el
Iluzii parasite.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *