Blog

Intrebarile se schimba; raspunsurile raman.

O altfel de postare. Va fi ceva legat de logica, o logica pe care eu nu o pot exprima.
Suntem oameni; toti. Si nu inteleg totusi de ce, avem aceleasi raspunsuri desi intrebarile se duc si vin, toate diferite. Mintim si ne simtim bine cand o facem. E o satisfactie sa ranjim ca retardatii in timp ce, defapt, e vai de noi. 
Toata lumea minte; acum face parte din vocabularul nostru chestia asta. Si nu ne obosim sa ascundem faptul ca mintim. 
Nu am prea multe de scris in aceasta postare pentru ca eu consider ca multi va dati seama despre ce vorbesc. Si tot ce fac e sa sper sa-mi dati dreptate.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *