Blog

Timpul trece.

A mai trecut o secunda, un minut, o ora, o zi, o luna. 
Ne-am cunoscut indeajuns cred eu si cred ca deja v-ati obisnuit cu mine. Am trecut de 140 de posturi si totusi simt nevoia sa va multumesc, din nou, macar in prima parte a postarii. Am trecut prin perioade si mai urate dar si mai frumoase alaturi de voi; au fost momente in care, recitind postarile, am vazut ca am fost antipatica. Mi-au trecut acele toane si sper ca voi nu m-ati uitat. Au trecut niste perioade chiar nasoale din viata mea, perioade in care am stat aici, cu voi, iar prin numarul mare de vizualizari acumulate, mi-am gasit energia si puterea.
Va multumesc!
***
Timpul trece. Oricat de mult am incerca sa-l oprim sau doar sa-l tinem putin pe loc, nu ne iese. 
Ne straduim in zadar cateodata sa ne incadram in timp, sa facem mai multe lucruri intr-o perioada din ce in ce mai scurta. Incercam sa ne demonstram noua ca putem, ca suntem in stare sa facem asta, cand defapt nu putem face fata.
Nu-i nimic. O sa ne dam seama odata si odata. 
Timpul trece. Dar noi ne-am facut un obicei din a incerca sa traim fara sa tinem cont de el; imi pare rau ca va stric distractia, dar nu se poate.
Bagati-va bine in cap chestia asta. Macar asa o sa puteti sa constientizati mai bine timpul si spatiul in care va aflati.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *