Blog

Libertate.

Sunt o bomba cu ceas gata gata sa explodeze. Inca astept momentul oportun in care sa fac POC si sa fac multa mizerie in jurul meu.
Nu imi place curatenia. Nu in cazul asta.  As vrea sa explodez pe o persoana care mi-e urata. Din toate punctele de vedere. Sa explodez treptat: verbal, apoi fizic.
Dupa as putea avea parte de liniste, de libertatea dorita. Am nevoie, ca tot omu’, de un moment de rabufnire. Dupa de obicei ar trebui sa regret ce am facut. Dar eu nu sunt genul care sa dea inapoi si sa se smiorcaie. 
O greseala nu o tratez ca pe o greseala, ci ca pe o invatatura. Merg cu capul drept dupa, nu ma ascund in umbre. De ce? Pentru ca sunt o persoana libera, nu depind de cineva -momentan-.
Vreau sa trec prin viata fara suturi in fund. Vreau sa traiesc asa cum vreau eu, cu riscuri si fara, dar sa stiu ca sunt libera. 
…Libera sa fac ce vreau, cand vreau, unde vreau…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *