Blog

Speranta.

Se pare ca de aseara, de pe la ora 10, incep sa-mi treaca prin fata ochilor diverse imagini. Imi vad viata; sau ce s-a dus din ea. Ma vad pe mine copil, pe mine plangand, zambind, vad primul sarut si ultima despartire, vad groaza, ura si iubire. Vad totul.

Inafara de nervi si stres aproape totul e perfect. O viata destul de normala, cu exceptia unui detaliu semnificativ: iubirea. Nu inteleg cum unii oameni pot sta singuri; ok, si mie imi e bine singura cateodata, dar chiar tot timpul? Trebuie sa existe macar o persoana la care sa tii ceva mai mult decat ca la un simplu prieten. Pentru ca trebuie sa aiba acel ceva special.

E urat sa speri si sa fie totul degeaba. Pierzi timp. Dar in acelasi timp-cel putin pentru mine- speranta e cea mai frumoasa traire. Pur si simplu ma alin si imi trag energia din speranta.

Inca imi place sa cred ca oamenii sunt buni si mai bine sa ma dezamageasca la final.

…Asta e speranta.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *