Blog

Nedreptate. Ura. Minciuni.

Criterii simple, demne de orice om. E cineva care se crede perfect? Atunci imi pare sincer rau pentru el.
Stiu ca probabil o sa-mi pun in cap multe persoane. Cum presupun ca am facut si cu cateva postari anterioare. Nu vreau scandal; nu vreau ura. Pur si simplu asta e opinia mea. Si o fac publica. Pentru ca asa simt ca trebuie sa fac.

Nu am nevoie de nedreptate. Pentru ca nu e pe lista mea. De ce as vrea sa fiu incorecta cu cineva? Sau sa fie cineva nedrept cu mine? De ce mi-as dori chestia asta?

De ura suntem plini toti. In diferite cantitati. Nu prea conteaza pentru majoritatea. Dar pentru mine, cateodata, e un sentiment chiar placut. Pentru ca, autotmat, intervine competitia. Intre mine si o fata de exemplu, pentru a ajunge la un baiat. Eu pot sa fiu chiar prietena cu acea persoana si in situatia asta sa ne uram pana la cutite.

M-am saturat de minciuni si de falsitati. M-am saturat de replici de genu’ „Stai linistita. Nu am absolut nicio problema in privinta asta.” Serios? Imi pare sincer rau, dar am obosit sa va mai cred. Am obosit sa aud mereu aceleasi si aceleasi minciuni, zi de zi, fara niciun rost. Viata voastra e o minciuna! Si voi nu faceti nimic in privinta asta.

Va felicit! Mergeti asa in continuare!

A voastra, adevarata si sincera prietena, 
de mult uitata de toti.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.