Blog

Pentru ca…

….habar n-am.
Ai aparut in viata mea pur si simplu. Nici coincidenta nu o pot numi. Dar destinul e destin.
Ne-am cunoscut pur si simplu. Nici nu visam ca o sa se ajunga aici. Sunt…2 luni si ceva de cand ne cunoastem, si uite ca asa a fost sa fie: sa sper sa ajung candva sa depind de tine…
Multi poate spun ca sunt obsedata. Asa o fi. Dar macar simt si cu ultimul neuron si ultimul firicel de sange ca te iubesc.
Si asta conteaza.
Pentru ca asa e normal. Pentru ca pot. Si pentru ca vreau!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.