Blog

Si ploua, ploua, ploua…

Afara nu stiu daca mai ploua, dar in sufletul meu sigur. Nu sunt o fiinta nemuritoare, cu puteri nu stiu de care. Sunt un simplu om. Nu pot inghiti o umbrela pentru a opri cat de cat inundatiile din inima mea. Pot doar sa iau un servetel si sa-mi sterg lacrimile mici ce imi apar in coltul ochilor.

Nu plang. Sau doar incerc sa ma amagesc cu asta. Imi spun ca nu plang, cand defapt imi duc mana din reflex la ochii deja umezi si ma sterg discret, spunandu-mi ca nimeni nu o sa ma vada.

Dispar din peisaj doar ca sa pot sa ud o bucata mica de panza numita batista. Imi sterg in graba ochii cand aud pasi si imi ridic capul cu un zambet vag in coltul gurii. E un viciu deja. O rutina. Sa afisez un zambet frumos dar fals.

Oftez si ma duc spre cea mai apropiata fereastra. Dau la o parte perdeaua si privesc dupa geam… Si ploua, ploua, ploua…

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *