Blog

Si orice ar fi…

…vreau sa fiu cu tine. Vreau sa fiu fericita si sa fac fericita o persoana. Vreau sa nu vars lacrimi aiurea, ci sa le vars cu un scop: fericire.
Vreau sa nu mai tanjesc dupa tine, pentru ca stiu ca te am mereu.

Si orice ar fi, chiar daca nu va fi ce as vrea eu, macar o sa fii un prieten la fel de bun, un baiat la fel de dulce ca pana acum.

…si orice ar fi…eu tin la tine…<3:*

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.